Velg en side

Du lurer kanskje på hvem jeg er, og hva du kan lese om på bloggen min? Jeg er en gutt fra Bergen som jobber som finanskonsulent i et lite selskap. Jeg er utdannet siviløkonom, og det falt meg derfor naturlig å velge en slik karriereretning. På denne bloggen kan du lese mer om meg og hvordan det er å jobbe med økonomi.

Det høres kanskje litt «tørt» eller kjedelig ut å jobbe med penger, men det er det absolutt ikke! I hvert fall ikke om du er like glad i tall og økonomi som jeg er. Helt fra jeg var liten gutt har jeg elsket matte, tall og økonomi. Jeg har alltid vært glad i å spare penger, noe jeg begynte med allerede som barn.

Det hele begynte med en blå sparegris

Til min femte bursdag fikk jeg en blå sparegris av besteforeldrene mine. Det var slik det hele begynte. Jeg puttet flittig femtiøringer og énkroninger oppi sparegrisen min. Jeg tenkte ikke så mye over det der og da, men da jeg åpnet sparegrisen min noen år etterpå var sjokket stort! Alle femtiøringene og énkroningene hadde blitt til over 1000 kroner.

Etter dette har jeg vært veldig bevisst på bruk av penger. Jeg sløser sjeldent bort penger på unødvendige ting, og elsker å se hvor lite som skal til for å spare opp en grei sum. Det er dette jeg ønsker å formidle til mine klienter. Jeg elsker å hjelpe mennesker til å bedre sin økonomiske situasjon. Det skal ofte ikke så mye til.

Hobby og jobb – hånd i hånd

Hobbyen min er som du kanskje har skjønt – penger og tall. Derfor er det å jobbe som finanskonsulent en drømmejobb for meg. Jeg jobber i et ganske lite selskap med mindre enn ti ansatte, og dette gjør at jeg også har tett kontakt med mine kolleger. I lunsjpausene sitter vi gjerne og diskuterer tall, men også andre hverdagslige ting som kjærlighet.

Vi finanskonsulenter er nemlig helt vanlige mennesker, og kan også ha det gøy! Når vi ikke tenker på økonomi, tar vi oss gjerne en tur til bowlinghallen eller på kino. Når vi virkelig skal slå oss løs, tar vi gjerne stein, saks eller papir om å spandere en runde på puben. På denne bloggen kan du lese om mitt hverdags- og jobbliv.